Een muziek producer is de spiegel van de band of artiest. Hij beoordeelt het repertoire met frisse oren
en geeft aan wat werkt en waar het nog aan schort. Een producer zet een creatieve koers uit, hij regisseert, inspireert en verhoogt het algehele prestatieniveau. Waar je als individuele muzikant vooral op je eigen inbreng gefocust bent, houdt de producer behalve de details ook het grote geheel in de gaten. Als ervaren coach begeleidt en ontwikkelt de producer het aanwezige talent tijdens het productie proces. Met een schat aan kennis en ervaring waarborgt hij de kwaliteit en bewaakt hij de doelstellingen. De langdurig verworven inzichten in songwriting- en productietechnieken die een producer inbrengt, zijn van onschatbare waarde voor elke ambitieuze, zichzelf serieus nemende band of artiest. Dus... daarom een producer!

De meerwaarde van het werken met een PRODUCER, en het belang van een
goede PRE-PRODUCTIE voor iedereen inzichtelijk te maken.

Deze site hoopt een zeer uitgebreide INFORMATIEBRON te zijn voor iedere ambitieuze, getalenteerde band of artiest die een succesvolle carrière in de muziek najaagt, en ook vastberaden is dat vol overgave, op een serieuze manier te verwezenlijken.

UPDATE 2013:
Wegens omstandigheden kan ik mijn diensten niet meer aanbieden op
deze website. Desondanks hoop ik dat je veel plezier en vooral voordeel haalt
uit de informatie die ik op deze site deel. Veel succes!

                                                
–  Jesse Campfens,  pop / rock producer

producer, preproductie, songwriting, songwriter, producer gezocht, muziek producer, rockproducer, popproducer, songwriter gezocht, songcoach, muziek productie, mixer, pop producer, rock producer

        Site fotografie: www.alexdevocht.com